Učenici STEM - dodjela Oskar znanja

Naši učenici DRŽAVNI PRVACI – 19. Dodjela nagrade Oskar znanja

Udruga za promicanje prirodnih znanosti još jednom je ponosna na iznimne uspjehe učenika Udruge, ovoga puta je to povodom na svečane dodjele nagrade Oskar znanja. Ovaj važan događaj, koji je održan 13. lipnja u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, predstavlja ne samo priznanje njihovom talentu i marljivosti, već i inspiraciju za sve mlade koji teže postizanju izvrsnosti.

Riječ je o učenicima koji dolaze iz Klasične gimnazije Ruđer Bošković, gdje je učenik Baldo Petar Tutman (4. razred) osvojio prvo mjesto iz latinskog i grčkog jezika, dok je Mihael Miloslavić (2. razred) bio prvi u matematici. Ova dostignuća su rezultat njihove predanosti i talenta, ali i podrške i mentorstva koje su im pružile njihove mentorice, prof. Marija Marušić Čizmić, prof. Inga Bego Matijević i prof. Sanja Violić.

Ukupno 400 učenika osnovnih i srednjih škola nagrađeno je Oskarom znanja za postignuća na državnim natjecanjima te osvojene medalje na međunarodnim natjecanjima iz različitih područja znanja, glazbe i plesa. Ovaj uspjeh ne samo da slavi njihovu izvrsnost, već i potiče ostale mlade da slijede njihov primjer.

Udruga s ponosom čestita svim nagrađenim učenicima na njihovim izvanrednim postignućima i zahvaljuje im na inspiraciji koju pružaju svojim vrhunskim rezultatima. Ovi mladi talenti su svijetli primjeri kako se marljivošću, upornošću i strašću mogu postići izvanredni rezultati u obrazovanju.

Uz čestitke upućene učenicima, Udruga također želi istaknuti zahvalnost njihovim mentorima, čija je stručnost i predanost ključna za njihov razvoj i uspjeh. Dodjela nagrade Oskar znanja organizirana je uz potporu Agencije za odgoj i obrazovanje, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Hrvatske zajednice županija, što dodatno naglašava važnost suradnje u promicanju znanja i obrazovanja.

Pronađite više informacija o svečanoj dodjeli nagrade Oskar znanja na www.dulist.hr.

Udruga za promicanje znanja i obrazovanja s ponosom podržava i slavi izvanredne uspjehe učenika i njihovu predanost postizanju izvrsnosti. Njihovi rezultati inspiriraju nas sve da neprestano radimo na unaprjeđenju obrazovnog sustava i podršci talentiranim mladim ljudima u ostvarivanju njihovih snova i ambicija.

Učenici STEM - dodjela Oskar znanja
Učenici STEM i mentori – dodjela Oskar znanja